Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

ENDETID OG BORTRYKKELSE (Opprinnelig tittel: DEN KOMMENDE APOKALYPSE)

Bokomtale

 

Oddvar Berge:

Super bok! Robert Adams med sin bok "Den kommende apokalypse" skaffer oss en etterlengtet, klargjørende oversikt over de mange tidens tegn og varsler, og får dem grundig plassert i forhold til hverandre. Enkel og lettlest, og med ofte stilte spørsmål og konkrete svar.

 

Nora Prebensen:

Jeg må berømme deg for å ha skrevet en meget god, inspirerende og innholdsrik bok. Jeg forstår at det må ligge dager, uker, måneder og år bak den nøyaktige oversikten du har i ordet når det gjelder endetiden. Takk for den avklaringen det gir og forståelsen for ordet! Takk igjen for en nøyaktig og ydmyk bok. Dette er virkelig noe vi trenger i disse dager!

 

Birthe Heradstveit:

Takk til forfatteren for en lettlest og oversiktlig bok. Dette produktet virker troverdig og overbevisende. Forfatteren viser at han har stor innsikt i emnet og avdekker et høyt kunnskapsnivå både angående hva Bibelen sier, og annen litteratur som omhandler eskatologi. Jeg vil anbefale boken på det varmeste da jeg tror dette er en viktig bok for den tiden vi lever i.

 

Christian Finne:

Dette er et så viktig budskap. Takk for en fantastisk grundig og utrolig godt skrevet bok. Dette trenger virkelig Kristi kropp!

 

Turid Walaas:

Så glad for at jeg fikk denne boken i hende! Synes den er veldig klar og pedagogisk, ekte og Bibeltro. Til å bli klok av!

 

Roger Aadal:

Jeg har lest din flotte og grundige bok "Den kommende apokalypse". Jeg tror få (hvis noen) kan gi så grundig og lettfattelig oversikt over endetids-begivenhetene som du - fundamentert på Guds Ord - slik som du har beskrevet trengselstiden og bortrykkelsen i boken.

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

© 2024 Adams Bokformidling